ACB Psykoterapi

Onlineterapi

Terapi Online

Befinner du/ni er utomlands eller någon annanstans i Sverige? Kanske behöver ni hjälp under semestertider? Nu erbjuder vi även terapi över Skype för personer som inte har möjlighet att fysiskt delta i ett samtal. Vi bedriver Onlineterapi i form av psykoterapi, parterapi och familjerådgivning.

Tidsperspektiv och samtalslängd
Tidsperspektivet kan se olika ut. Från att vi samtalar fokuserat utifrån ett konkret bekymmer till att vi arbetar mer fördjupande kring en större helhet. Jag erbjuder utifrån detta samtalsserier från ca 10 ggr upp till ett eller flera år. Under ett eller ett par rådgivande samtal bestämmer vi tillsammans hur vi går vidare. Utgångspunkten i varje samtal är den berättelse du eller ni förtäljer oss samt de svårigheter ni vill ha hjälp med.

Samtalen siktar in sig på här-och-nu situationer och är handlingsinriktade. Individuella samtal pågår i 45 minuter. Par- och familjeterapier pågår i 90 minuter. Självklart kan det bli individuella skillnader. Priset sker efter överenskommelse.

Boka tid
Kontakta oss för mer information om Onlineterapi genom att ringa oss på 070-2416107, maila till info@acbpsykoterapi.se eller använda formuläret under kontaktsidan.